Община Две могили

+ - =

Хотели, места за отдих и почивка

  

   Хижа „Орлова чука” се намира 35 км. Южно от гр.Русе и на 7 км. От общинския център , недалеч от с. Пепелина. Разположена е на скален масив, до иглолистна гора край поречието на р. Черни Лом. Построена е през 1983 г. Представлява масивна двуетажна сграда, водоснабдена и електрифицирана. Има кухня, столова с камина, външна тоалетна, вътрешни и външни чешми и баня. Местността е осеяна с иглолистни горички и хубави поляни. Предлага отлични условия за скално катерене, ориентиране, възможност за зелено училище, интересни еко-пътеки. Изходни пунктове: гр.Две могили - 7 км. и гара Табачка - 5 км. До хижата има асфалтов път и два паркинга. Хижа „Орлова чука” се намира в непосредствена близост до Природна забележителност Пещера „Орлова чука”. Стаите в хижата са три с две легла и една с три легла. Обектът разполага с кухня, предлагаща възможност за самостоятелно готвене, както и с външно барбекю. В непосредствена близост до хижата е разположено заведение за бързо хранене с капацитет от 70 места.
   Пещера и хижа „Орлова чука” се стопанисват от Община Две могили.
   От 01 август 2017 година цени за ползване на хижа „Орлова чука” са както следва:
а) За една вечер – 135.00 лева на вечер за ползване на цялата хижа;
б) За наемане на стая  с три легла 50.00 лева на вечер;
в) За наемане на стая с две легла – 36.00 лева на вечер.

В цените на услугите по чл. 62в е включен ДДС.

Телефони за връзка с отговорници на туристическия обект:

GSM: +359 895567533 - ОП "ОХ"   В град Две могили съществува къща за гости "Еделвайс". Разполага с 16 - 18 места, ресторант, лятна градина, паркинг и детска площадка. Намира се на адрес ул."Елба" 

Къща за гости „Еделвайс”, две звезди, се намира в град Две могили, ул. „Елба” №1. Стопанисва се от „Еделвайс – Мими” ЕООД и предлага стаи и апартаменти с 16 легла. Възможност за самостоятелно готвене и пране, безплатен Wi-Fi интернет, безплатен климатик, градина с безплатни съоръжения за барбекю и сезонен открит плувен басейн. Има и безплатен паркинг на място. 

     Повече информация може да намерите на www.edelvais.bis

Къща за гости Каза Дивина в Батишница.

Къща за гости Каза Дивина в Батишница ви предлага.

Къщата за гости и екоарт център ”Арт Вила Орлова Чука”, една звезда.

Къщата за гости „Черни лом”

 

Банкова сметка

ОББ АД КЛОН ДВЕ МОГИЛИ
IBAN BG30UBBS80028449207610
BIC UBBSBGSFModule error

Преброяване 2021

Правна информация :: Лични данни
 
Проект “Модерна и ефективна администрация в община Две могили”. Договор №A-09-31-38-C/12.06.2009 г.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския Социален фонд
Copyright © 2010 Община Две могили. Всички права запазени.