Община Две могили

+ - =

Хотели, места за отдих и почивка

  

   Хижа „Орлова чука” се намира 35 км. Южно от гр.Русе и на 7 км. От общинския център , недалеч от с. Пепелина. Разположена е на скален масив, до иглолистна гора край поречието на р. Черни Лом. Построена е през 1983 г. Представлява масивна двуетажна сграда, водоснабдена и електрифицирана. Има кухня, столова с камина, външна тоалетна, вътрешни и външни чешми и баня. Местността е осеяна с иглолистни горички и хубави поляни. Предлага отлични условия за скално катерене, ориентиране, възможност за зелено училище, интересни еко-пътеки. Изходни пунктове: гр.Две могили - 7 км. и гара Табачка - 5 км. До хижата има асфалтов път и два паркинга. Хижа „Орлова чука” се намира в непосредствена близост до Природна забележителност Пещера „Орлова чука”. Стаите в хижата са три с две легла и една с три легла. Обектът разполага с кухня, предлагаща възможност за самостоятелно готвене, както и с външно барбекю. В непосредствена близост до хижата е разположено заведение за бързо хранене с капацитет от 70 места.
   Пещера и хижа „Орлова чука” се стопанисват от Община Две могили.
   От 01 август 2017 година цени за ползване на хижа „Орлова чука” са както следва:
а) За една вечер – 135.00 лева на вечер за ползване на цялата хижа;
б) За наемане на стая  с три легла 50.00 лева на вечер;
в) За наемане на стая с две легла – 36.00 лева на вечер.

В цените на услугите по чл. 62в е включен ДДС.

Телефони за връзка с отговорници на туристическия обект:

GSM: +359 895567533 - ОП "ОХ"   В град Две могили съществува къща за гости "Еделвайс". Разполага с 16 - 18 места, ресторант, лятна градина, паркинг и детска площадка. Намира се на адрес ул."Елба" 

Къща за гости „Еделвайс”, две звезди, се намира в град Две могили, ул. „Елба” №1. Стопанисва се от „Еделвайс – Мими” ЕООД и предлага стаи и апартаменти с 16 легла. Възможност за самостоятелно готвене и пране, безплатен Wi-Fi интернет, безплатен климатик, градина с безплатни съоръжения за барбекю и сезонен открит плувен басейн. Има и безплатен паркинг на място. 

     Повече информация може да намерите на www.edelvais.bis

Къща за гости Каза Дивина в Батишница.

Къща за гости Каза Дивина в Батишница ви предлага.

Къщата за гости и екоарт център ”Арт Вила Орлова Чука”, една звезда.

Къщата за гости „Черни лом”

 

Банкова сметка

ОББ АД КЛОН ДВЕ МОГИЛИ
IBAN BG30UBBS80028449207610
BIC UBBSBGSF


Избори за Народно събрание 11.07.2021

Module error

Преброяване 2021

Правна информация :: Лични данни
 
Проект “Модерна и ефективна администрация в община Две могили”. Договор №A-09-31-38-C/12.06.2009 г.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския Социален фонд
Copyright © 2010 Община Две могили. Всички права запазени.