Община Две могили

+ - =

Новини
Решения на общинската епизоотична комисия
08 Декември 2020

 
Поздравителен адрес
03 Декември 2020


ДО

КЛУБ „ЗДРАВЕЦ” към СИБ

гр. ДВЕ МОГИЛИ

 

       Уважаеми дами и господа,

       Скъпи приятели,

 

         Приемете моите сърдечни благопожелания по случай 3 декември – Международния ден на хората с увреждания!

         Искрено желая на всички ВАС борбеност и упоритост, за да имате достоен живот и пълноценно ежедневие!

       Вие сте част от нашето общество, наши съграждани и сърцата ни винаги ще бъдат изпълнени с подкрепа и възхищение към огромната воля за живот, която съпровожда всеки ваш ден! В мое лице винаги ще намирате подкрепа и съдействие, за да имате равни възможности за участие в живота на нашия град!

         Многообразието в света ни учи да сме толерантни, показва ни колко е пъстър животът и колко много и различни начини има да изразим себе си. Важно е да се научим, да споделяме света на хората различни от нас, защото той може да ни даде много.

        Днес ние се присъединяваме към честването на този празник с уважение и поклон пред хората, които ежедневно, с воля и кураж, отстояват правото си на личностна изява и на достоен живот. И занапред ще продължим диалога си с представителите на организациите на хората с увреждания, ще продължим да бъдем отворени към решаването на проблемите на хората в неравностойно положение и ще оказваме подкрепа в осигуряването на социална защита, и в благородните ви усилия за равностойно и пълноценно участие в обществения живот. Продължете с все така нестихваща сила и кураж да отстоявате себе си и мечтите си!

         Нека вълнението и доброто настроение от настъпващите Коледни и Новогодишни празници да ви донесат повече щастливи моменти и повече радост.

      

 

БОЖИДАР БОРИСОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ДВЕ МОГИЛИ

 

3 ДЕКЕМВРИ 2020г.

 
Уведомление
25 Ноември 2020

УВЕДОМЛЕНИЕ

   На основание чл. 77 и чл. 80 от Административнопроцесуалния кодекс, във връзка с чл. 26, ал. 3 и ал. 4 от Закона за нормативните актове, Община Две могили

УВЕДОМЯВА:


   Изготвен е Проект на Правилник № 7 за устройството и дейността на Общинско предприятие „Чистота“, действащо на територията на община Две могили, област Русе. Предложения и становища могат да бъдат депозирани до 26.12.2020 г. включително на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или в Центъра за административното обслужване на Община Две могили.

Мотиви и Проект на Правилник № 7

 
Писмо от Конфедерацията на автобусните превозвачи
24 Ноември 2020

 
ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО
21 Ноември 2020


 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 5 от 184

Банкова сметка

ОББ АД КЛОН ДВЕ МОГИЛИ
IBAN BG30UBBS80028449207610
BIC UBBSBGSFModule error

Преброяване 2021

Правна информация :: Лични данни
 
Проект “Модерна и ефективна администрация в община Две могили”. Договор №A-09-31-38-C/12.06.2009 г.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския Социален фонд
Copyright © 2010 Община Две могили. Всички права запазени.